Tuesday, October 30, 2007

open house di rumah member..

Hari Sabtu lps, g beraya umah ens kat tmn sutera kajang....makan mee rebus n nasi lemak...sedap mak mentuanye masak...
ens, jgn mare yer...elok plak possing si farhan n insyirah ni haaa.... memula dua2 tgk tv, sedap je landing kat sofa besar ko tu, alih2 nampak mamanye pgg camera terus daring farhan ni haaa....
yang si adik plak pantang jumpa tipon..pinjam sat aunty ens, nk call member jap... :)

Ok tiba lah kita di rumah pia, opismate ku...rumahnye di bandar baru bangi...jgn x tau sampai ada org tu pegi umah kosong (umah lama pia dulu)...tgk2 relek bertutup je umah...open house ke camni....rupa2nya dia x tau yg pia dah pindah umah baru...itu ler lenkali tgk alamat tuh bebetul...jgn tgk tajuk jemputan jer...tau ler dah penah pegi umah pia yg lama....seb baik dekat jer..
So, ini lah rupa umah pia..yg hujung yer....lawo tu, boleh masuk anjung seri nih...mmg meriah la

Ini ler rupa makcik sorang yg tersalah rumah tadi....baru sampai, so lambat br nk start mkn...xpe pelan2, take ur time...byk lagi nak mkn nih, laksa johor, nasi tomatonye, sate samuri, sume sedap2....hehe jgn mare ye irza...

Sempat posing kat living dia...control control...

Ni plak kat bilik pia (bakal bilik pengantin la nie)...

Tuuuu diaaa tuan empunya bilik...dgn gayanya...model wardrobe...

Si Leo yg sedang merajuk, sbb tuan rumah nye sibuk melayan tetamu...leo, terasa diabaikan

Ok mak2 orang...apsal tinggi sgt irza nih..??

Geraaamm tgk si Qaseh nih...x gaye maknye langsung...anak jepun mana la nih!!

Salam Lebaran dari kami...

Salam Lebaran dari kami...buat saudara, sahabat handai, rakan karib dan taulan....maaf zahir dan batin..
Aksi-aksi raye pertama di rumah opah.....xpdt sgt nak bergamba, spt biasa farhan yg conquer camera....habis sume org dlm umah tu disnapnyer...apa lagi org lain pun posing abih ler...

Seperti biasa, setiap tahun hidangan wajib kitorg, lemang yg dibakar sendiri kat blakang umah...

Ok, di dah masuk bab di pagi raye...farhan dgn beg mickeynye...dah standby nk kutip duit raye dr atok2, opah2, makcik2 dan pakcik2 nyer...salam farhan, jgn x salam...

sampai opah pun berposing melayan farhan nk amik gamba..
nih maklang n ayahlang....
nih mama,ayah n adik....seb baik masuk gak muka ayah ni, sket lagi je farhan...zoom sgt..
wehh ni dah cunn dah makngah n mkcik keron....


hehe..my neighbour lina n azmi, ms open house umah kak liza...jiran yg di hujung teres..

Wednesday, October 3, 2007

my love @ google...


hehee....my hubby now at Google
due his visiting trip to silicon valley, california......

huhu best giler laa dpt masuk Google ni.....tapi sayangnya no picture inside d area .....cuma yg sempat, hanyalah Google signage....ok laa ....dr takde......

wahhh, sebenarnye jeles ni....sesenang jer g melawat tpt org....kita yg kat sini ntah bila la nk merasa.... byk ler major big2 IT techno comp kat silicon valley nih....so, kebetulannya training kat one of comp yg ada kat situ, so sekali la buat comp trip to that area.....atr yg ada Google, Yahoo, HP.....waa jeles jeles.... xpe2 tunggu ler balik nnt....

so, td br lps borak ngn hb....katanya lps abih training ni (khamis) terus checkout...nk g checkin kat san fran pulak..the golden gate....n abihkan dua hari kat sana b4 balik msia....may b kalu dpt sewa beskal, dia nk tour atas golden gate tuh.....waaaa......nak itot ler.....

my little kids..farhan syahmi & firas syafi...

Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker