Sunday, March 23, 2008

Hasil periuk....







Salam sume...mlm ni belom rase mengantuk ag.....tetiba pun rase nak online sat...dan di sini juga kesempatanku muncul utk update utk kesekian kalinya.....

Jumaat baru ni dpt periuk baru...hehe act, bukannye dpt free yer...jgn salah paham...
so, apa lagi dgn semangatnye la menerai segala respi yg rase nk try....

5 comments:

Mashadi & Suriya said...

huhu.. waktu baca blog kak pau pasal demo masakan ni.. su dah agak dah.. kak syud mesti beli ...

huhu ternyata ia menjadi kenyataan... nampak sedap je tgk masakan yg atas sekali.. huhu

yum yum... berapa satu set tu...?? sampai ribu2 ke?

nursyuhada said...

hahahahaha aaa golak besau den...xpe la kan...walaupun kita x ler pro sgt bab masakmemasak ni, tp at least buat suntikan semangat nk try..ok laa, byk gak kegunaannye compare ngn yg dulu tu..ibu moden zaman sekarang...huhu ;P ...x der la sampai ribu2an tu suu..bleh kira worth it la kot...

- S R R - said...

tulah su... kita2 ni setakat dgr cite je la kan... tang nak merasa tu, haiiii bila la gamaknya...

hehe k syud jgn marah, memain jek!

Mashadi & Suriya said...

ala.. kak syud.. su tanya betul2 la harga dia berapa..??

su paling suka yg kuih bawah sekali tu letak kaya.. yum yummy..
resipi2 dia bg sekali x.. ke sendiri punya...

nursyuhada said...

ala su..pm kita la ek....resepi mmg khas dari promoter tu..dia dah try n dia share ngn customer2 dia...hmm tu la kita beli, sbb kita tau, ramai suke esp budak...bleh pelbagaikn, ltk kaya, jem, coklat...nk buat pun senang n clean je bila guna piyuk nih..tu ler start jd housewife ni mmg mcmtuh...segalanya utk femili...

my little kids..farhan syahmi & firas syafi...

Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker