Monday, May 4, 2009

Sports Day Tadika Ceria Bestari...

Habis je IP Day, Sabtu tu ada sukan Farhan..di Padang UKM... mmg meriah sbb melibatkan 9 buah sekolah dr tadika cawangan2 lain sekitar Selangor.. ni sekolah Farhannya big day laa... so, pepagi lagi dah kejutkn diorg bgn nk pegi sukan.. memula Farhan confius sgt.. sbb dia mmg igt cuti dah dan nk balik umah opah dia...nangis2 la pagi tu x nak siap...puas pujuk dia.. at last dgn bad moodnyer dia bersiap jgk.. without having bfast pun..

sebaik sampai.. dia ckp dah lapar.. seb baik ada jual2an sket2 kat situ..dpt ler sebungkus nasi lemak.. lega betul dia nk mkn.. risau xde tenaga plak dia nk bersukan...mcm le nk lari 100m... hehe...
aksi2 farhan n kwn baik dia.. hana n haris... kkdg dia buat muka blur pepagi...puas cikgu n mama bg direction..dia buat dek jer... geram betul... yg si Hana... she s lead the marching arituh... sweet girl... dia jgk lead nyanyi lagu Negaraku kat dpn... wakil murid ni..


dah dalam barisan..

time ni bebudak ni kena senamrobik dulu... lagu Noraniza Idris.. patut le Farhan dok praktis kat umah....

hmm xde plak ms Farhan lumba lari pakai selipar besar ... asyik dok rakam video je sampai lupa nk amik gamba... ms tu dia menang dah pasukan dia Juara...but then, bila announce keseluruhan dpt nom 2 sbb ikut jumlah semua sekolah..hii x aci betul... penat dia lari.. bergamba la ngn mama...

posing lepas dah menang hadiah la ni...at lastnyerr Haris yg dpt gold medal...padahal team dia dah kalah dah... sbb kira mata ikut rumah la tu...hmm bebudak..bkn tau pun.. yg penting diorg seronok n very enjoy d day... Firas pun selit2 bg sokongan kat abang dia... :)

1 comment:

noniey alias said...

la macammana dia bleh lupa plak hari sukan tu? hehehe.. lawak je farhan ni..

ok lah tu no 2. daripada terus tak dapat no kan... huhuhu

my little kids..farhan syahmi & firas syafi...

Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker