Monday, May 24, 2010

Kebahgiaan dalam perpisahan

AF8 kali ni mmg aku x layan pun.. ntah sapa msk sapa kuar...last2 tgk tu pun masa nk abih 2nd round konsert final mlm tu..br jgk tau, yg juara af8 ni ada la aura sket2 mcm mawi dulu kan...dpt tau pun dr mak.. kata dia anak org pas le, pelajar eng. UIA, bekas kump nasyid saujana ler.. hmm layan je la kan... alih2 jadi juara.. no wonder sbb dpt lagu bes dr norman/edry, dgr lagu tu pun tau dah kru nyer magis... tambah plak pakej yg dia ada.. haha...and skang dok layan la lagu ni... mcm bes plak dengar... anyway tahniah to shahir.. keep up...hati2 dlm donia retis nih.. jgn lupa daratan udah la ye..

Shahir AF8 – Kebahagiaan Dalam Perpisahan

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

Chorus:
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti
(ulang chorus)
Kebahagiaan.. dalam perpisahan..

video




No comments:

my little kids..farhan syahmi & firas syafi...

Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker