Friday, January 30, 2009

Promosi..promosi...MAAJUN..


MAAJUN ANGGUN BISTARI
(Plus Family Planning)

Produk amalan tradisi keluarga sejak 25 tahun untuk dikongsi kepada puan-puan khas untuk yang telah berkahwin mahupun wanita yang belum berkahwin.

Bagi mereka yang berhajat untuk merancang keluarga dengan cara tradisional, bolehlah mencuba dengan mengamalkan Maajun Anggun Bistari ini, di mana kejayaannya adalah 100% dengan syarat mengikut disiplin makan yang betul.

Telah diamalkan sebagai tradisi keluarga sejak 25 tahun dahulu. Dahulu ianya hanya dijual dari rumah ke rumah sahaja. Tidak dijual di mana-mana kedia ubat atau farmasi.

Bagi yang kurang selesa dengan family planning dengan kaedah moden spt pil2, injection dsbnyer tu, adalah dipelawa untuk mencuba kaedah tradisi ini dan setelah mendapat kejayaan & keyakinan bolehlah membuat perbandingan dengan kaedah moden.

Khasiat MAB mengikut keutamaan:

1. Family Planning / menjarak kehamilan
2. Merawat keputihan yang teruk.
3. Menjaga peranakan - menyempitkan faraj wanita.
4. Membuang darah kotor/toksin melalui period.
5. Menstabilkan hormon kewanitaan dlm badan.
6. Mencantikkan kulit.
7. Menormal & teraturkan period setiap bulan.
8. Melancarkan perjalanan darah.
9. Mencantikkan & menegangkan payudara.
10. Melawaskan pembuangan air besar - menjaga usus.
11. Menambah tenaga sepanjang hari.
12. Mengawal kolestrol dalam darah.
13. Menurun & mengawal berat badan.
14. Awet muda sokmo.

KANDUNGAN MAB:
1. Herba (kacip fatimah)
2. Rempah ratus.
3. Habatus sauda / jintan hitam.
4. Serapat.
5. Senduduk.
6. Inai.
7. Madu.

HARGA : RM 15.00 sebotol (21 biji untuk sebulan)

UTK TESTIMONI SILA KE http://majunanggunbistari.blogspot.com/

saje le promote...maklum ler sejak akhir2 ni mendapat suntikan semangat dan seterusnya ingin berkongsi rahsia warisan turun temurun ni...hehe ni ler rahsia saye, dah 2 thn saya bersama MAB ni...alhamdulillah bole lahhh....org kata, maintainnnnn gitu....

BERMINAT???

HUBUNGI SAYA DI TALIAN : 019-3563292 / 03-8926 4894

ATAU YM : syuhada03@yahoo.com

UNTUK NASIHAT DAN SEBARANG PERTANYAAN.....

6 comments:

MariaFaizal said...

Nak, nak!
Nanti pass kan kat Fauzi 2 bottles to give to Faizal?

I'll remind Faizal to hand over the cash to Fauzi.

nursyuhada said...

sure ke ni? b4 ni xde amik plan apa2 ke? i hav 2 guide u dulu ye sis..ada aturan dia cara nk start makan tu..hmm bleh2, nnt i pass to fauzi but next week ler br msk opisnye..

MariaFaizal said...

Syu, why i need to take the maajun : skin complexion dah makin kusam & i feel tired at all times.Once dapat the maajun, I'll roger you yea? (to be guided)

Already told Faizal that I'm taking this maajun. And, I really do not have any plan so far about conceiving further :) 2 nih pun dah nak terbalik rasa, he he..

noniey alias said...

aku skrang ni mmg tak amik apa2 pil2 perancang pun.. sebab tak berani. skrang ni memang takde masalah lagi. ingat memang nak try something.. ada side effect ke tak? sebab aku memang tak berani nak mencuba...

pHatMoMMy said...

syud...aku pon mcm berminat nk try...eheh...btw, aku skng dh pindah ke kota warisan, kat dengkil...kat sini takde line maxis...sbb tu ko susah nk ctc aku kot...apa2 ko leave message je la kat blog or email..lagi senang...nnti lepas aku habis pantang, aku ctc ko...mcm best je ubat ko nih...

nursyuhada said...

sis maria>> ok i've pass it to fauzi...nnt leh le try mkn mlm ni yerk.. do contact me k if got any q..

noni>>ermm ko mmg nk merancang ke?aqil aku nengok dah besar pun..ok per ada adik ag.. tp kalu ko nk try, buleh je..utk sihatkn badan jgk kan..xde effect apa2 sgt..cuma its depends on masing2 nyer bdn dan penyakit yg ada..sbb majun ni sstgh org rase panas..tp yg ni bg aku x sepanas sgt,rase pun x pahit sbb ada madu..n akn ada sakit2 pinggang cm period pain sket but its again depends jgk, lelain ko bc kat testimoni tu yer.. bila nk, bape botol?aku pos ke?

yanti>>hmm org lepaih bsalin mmg elok sgt mkn..tp kena start mkn bila ko masuk hari ke-44 pantang ler..nnt nk bgtau eh..

my little kids..farhan syahmi & firas syafi...

Lilypie Breastfeeding PicLilypie Breastfeeding Ticker Lilypie 3rd Birthday PicLilypie 3rd Birthday Ticker